|
Zatoka Braniewo |
| Autor |
Wiadomość |
zatoka
|
Wysłany: 2010-03-30, 21:56 Zatoka Braniewo
|
|
|
Witam!!Na wstępie chciałbym pogratulować pomysłu jakim jest Braniewska Telewizja Internetowa.Rozwijacie się,tematy reportaży są ciekawe i przede wszystkim (dla mnie) nie ograniczacie się.
Dziękuję (w imieniu kibiców) za reportaże związane z Zatoką.Mam nadzieje że przynajmniej raz w tygodniu będziemy mogli oglądać "filmik" z piłkarzami Zatoki w roli głównej.Za nami rozpoczęcie sezonu.Czekamy na skrót z meczu Zatoka - Start.
Po(Z)drawiam i zapraszam na stronę zatokabraniewo.futbolowo.pl |
_________________ zatokabraniewo.futbolowo.pl |
|
|
|
 |
zatoka
|
Wysłany: 2010-05-27, 22:50
|
|
|
| Dlaczego Braniewska Telewizja Internetowa nie robi reportaży z meczów Zatoki Braniewo.Tak dobrze zaczeliście,były wywiady,skróty a teraz nic.Jaki jest powód??? |
|
|
|
 |
basket
|
Wysłany: 2010-05-31, 19:49
|
|
|
| Reportaże są 2 dopiero po 10 kolejkach . Mało. Nie widać bramek. |
|
|
|
 |
zatoka
|
Wysłany: 2010-07-22, 19:47
|
|
|
| Czy możemy sie spodziewać na łamach TV Braniewo jakiegos reportażu z przygotowań Zatoki do sezonu ??? |
|
|
|
 |
mksz
mksz
Wiek: 22 Dołączył: 05 Wrz 2010 Posty: 2 Skąd: Braniewo/Toruń
|
Wysłany: 2010-09-05, 11:30
|
|
|
Wczoraj na meczu Zatoki wymienili ten portal jako sponsora, dlatego postanowiłem sprawdzić co to jest i strona bardzo mi się podoba. Brakuje mi jednak, podobnie jak moim przedmówcom, krótkich relacji z meczów Zatoki (nie zawsze można się na nich pojawić). Jak widać jest kilka osób, które chciałyby to oglądać, więc myślę, że warto nad tym pomyśleć.
pozdrawiam
mksz |
|
|
|
 |
zatoka
|
Wysłany: Dzisiaj 17:41
|
|
|
| Czy ktoś odpowie??Będą relacje z Botanicznej czy nie?Przypomnę że w najbliższy weekend Zatoka zagra najważniejszy mecz w rundzie jesiennej.Do Braniewa przyjedzie Concordia Elbląg. |
| |
|
|
|
 |
|
|